D gray man hallow 1 rész

Az arcfelismeréses feloldásával a Huawei tulajdonosok egy új értesítés kezeléssel találkozhatnak a zárképernyőn, amelynek megváltoztatása nagyon egyszerű. A Privacy Manager használata a Win...

Gelato Art Fagyizó Na Cukrászda

September 24, 2021, 11:32 pm
buliszerviz-3-a-gólyák-éve

X kerület, Sibrik Miklós-Mádi utca sarok, Budapest, 1108, Hungary Como llegar 36307918020 Categorías Heladería Tienda de café Ahora CERRADO Horarios de atencion LU 12:00 – 19:00 SA 10:00 – 20:00 MA 10:00 – 19:00 DO MI JU VI Quienes somos VENDÉGEINK AZ ÉLMÉNYEKET SZÁMOLJÁK, NEM A KALÓRIÁKAT! CUKRÁSZDA ÉS KÉZMÛVES FAGYLALTOZÓ! Descripción Gelato Art: a cég nevének jelentése Gelato = fagylalt, Art = egyrészt az olasz "artigiano" szó KÉZMŰVEST jelent, másrészt pedig az Art = Művészet, nekünk pedig a művésziesen készített és dekorált kézműves fagylaltokat szimbolizálja. Cégünk hitvallása: magas szintű minőség, igényes, kiváló, kizárólag válogatott alapanyagokból, magas szintű igényeket is kielégítő, főzött kézműves fagylaltok készítése, és forgalmazása. Megcélzott közönségünk, mindenki, bárki, aki az igazán finom és minőségi fagylaltok, sütmények, és cukrász készítményekre vágyik, a "gourmet" fogyasztó. Fagylaltjainkat több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, többszörösen díjazott cukrász készíti.

Gelato art fagyizó na cukrászda 4

telefon: 0630-791-8020 email: info @ Tekintse meg galériánkat! kézműves minőség FagyiZó-Na Cukrászda Gelato Art Kft. (c) 2021 Minden jog fenntartva

gelato art fagyizó na cukrászda 2

Cukrászdánkat 2014 április 3-án nyitottuk meg az Újhegyi lakótelep határában, a Sibrik Miklós és Mádi utca sarkánál. Hitvallásunk a Vendég, és a Minőség! Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek kézműves fagylaltjaink, és sajátos, egyedi stílusú fagylalttortáink. A telepen lakók körében, jó értelemben értendő, "hamar ismertté váltunk", immáron a főváros távolabbi szegleteiből, és vidékről is szívesen visszajárnak a FagyiZó-Na Cukrászdába. Közel tizennégy éves fagylaltkészítő tapasztalattal rendelkező cukrászunk(tulajdonos) korábban, a hazai országos fagylalt megmérettetéseken több díjat is elnyert, köztük az o rszág legjobb fagylaltja díjat! Fagylaltjaink mellett természetesen jelentős sütemény és torta kínálattal várjuk Kedves Vendégeinket. Palettánkat folyamatosan bővítjük, utóbbi időben kiegészítettük ezt saját készítésű tortákkal, süteményekkel, melyeket Vendégeink rendkívül módon megkedveltek. A sok kedves visszajelzés arra ösztönöz minket, hogy szisztematikusan bővítsük kínálatunkat, ötleteink megvalósításának csak a jelenlegi, viszonylag limitált hely szab határt.

Gelato art fagyizó na cukrászda song

A rengeteg kedves visszajelzés arra bátorít minket, hogy teljes erőbedobással folytassuk azt, amit elkezdtünk. Bár a rendelkezésünkre álló alapterület limitált, és korlátozza szárnyaló elképzeléseinket, ettől függetlenül folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, nyitottak vagyunk, és aktívan figyelünk Vendégeink visszajelzéséire. Szolgáltatásaink: Kézműves fagylaltok, Fagylalttorták, Sütemények, Diabetikus sütemények, Torták, Esküvői és egyéb Alkalmi torták, Apró édes és sós sütemények, pogácsák, Kávé és Tea különlegességek, Forró csokoládék. Nyitva tartásunk: Téli nyitva tartás (Október 1 - Április 30): H:12:00-19:00, K-V: 10:00-19:00 Nyári nyitva tartás (Május 1 - Szeptember 30): H:12:00-20:00, K-Cs: 10:00-20:00, Sz-V: 10:00-21:00 Megközelíthetőség: Sibrik Miklós - Mádi utca sarok, 85-185 buszok Mádi utcai megállójától 30 méterre. További kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal.

Notice A folytatáshoz be kell jelentkezned. Bejelentkezés a Facebookra

gelato art fagyizó na cukrászda song

Gelato art fagyizó na cukrászda video

gelato art fagyizó na cukrászda 4

Útvonalakt ide Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda (Budapest) tömegközlekedéssel A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda Hogyan érhető el Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda a Autóbusz járattal? Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel. Innen: Allee, Budapest 70 p. Innen: Függetlenségi park, Budapest 63 p. Innen: Római Kert Lakópark, Budapest 76 p. Innen: HP Magyarország, Budapest 74 p. Innen: Reckitt Benckiser Hungary, Budapest 62 p. Innen: Csepel H (38, 138, Volán), Budapest 59 p. Innen: Rőf Utca, Budapest Innen: ThyssenKrupp Presta Hungary Kft., Budapest Innen: Nyugati Pályaudvar, Budapest 54 p. Innen: Avar Söröző, Budapest 56 p. Hogyan érhető el Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda a Metró járattal? Kattintson a Metró útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

  1. Gelato art fagyizó na cukrászda facebook
  2. Gelato art fagyizó-na cukrászda
  3. Gelato art fagyizó na cukrászda full
  4. Gelato art fagyizó na cukrászda song

Gelato art fagyizó na cukrászda e

telefon: 0630-791-8020 email: info @ FagyiZó-Na Cukrászdánkat, 2014 Április 03-án nyitottuk meg a Kőbányai Újhegyi lakótelep határában, a Sibrik Miklós és Mádi utca sarkánál. Már a nyitás napján kellemes meglepetéssel tapasztaltuk, hogy rengetegen kerestek meg minket, nyitás után alig fél órával hatalmas sor kígyózott a FagyiZó-Na Cukrászda előtt. Vendégeinktől utólag tudtuk meg, villámként terjedt el a hír a lakótelepen és a környező utcákban, hogy nagyon finomak és különlegesek a fagylaltjaink, fagylalttortáink, és süteményeink. Örömmel mondhatjuk, alig pár hónap alatt komoly törzsvendég körünk alakult ki, Ők szinte naponta betérnek hozzánk egy kis finomságra, még a téli szezonban is rendszeresen bejártak a Cukrászdánkba fagyizni. Igen, Fagyizni, hisz nálunk télen is folyamatosan kapható fagylalt. Elégedett Vendégeink köre naponta bővül újabb és újabb vásárlókkal, szinte nincs olyan nap, hogy ne haljuk Vendégtől: "ismerősök ajánlották, most vagyok először itt, és tényleg, itt minden van".

🙂 Cím: Budapest, X. kerület, Sibrik Miklós-Mádi utca sarok (Kőbánya) Telefon: +3630 791 8020 E-mail: [email protected] Facebook

81 p. Autóbusz állomás Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda közelében Budapest városában Autóbusz vonalak ide: Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda Budapest városában Kérdések és Válaszok Melyek a legközelebbi állomások ide: Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda? A legközelebbi állomások ide: Gelato Art, fagyizó-Na cukrászdaezek: Mádi Utca is 88 méter away, 2 min walk. Sibrik Miklós Út is 292 méter away, 4 min walk. Szövőszék Utca is 364 méter away, 5 min walk. Venyige Utca is 454 méter away, 6 min walk. További részletek... Mely Autóbuszjáratok állnak meg Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda környékén? Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda környékén: 117, 185, 85, 95. Mely Metrójáratok állnak meg Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda környékén? Ezen Metrójáratok állnak meg Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda környékén: M3. Mely Villamosjáratok állnak meg Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda környékén? Ezen Villamosjáratok állnak meg Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda környékén: 28A. Tömegközlekedés ide: Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda Budapest városban Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Gelato Art, fagyizó-Na cukrászda in Budapest, Magyarország?

Cukrászdák Vendéglátóhelyek Gelato Art: a cég nevének jelentése Gelato = fagylalt, Art = egyrészt az olasz "artigiano" szó KÉZMŰVEST jelent, másrészt pedig az Art = Művészet, nekünk pedig a művésziesen készített és dekorált kézműves fagylaltokat szimbolizálja. Cégünk víziója: igényes, kiváló, kizárólag válogatott alapanyagokból, magas szintű igényeket kielégítő, főzött kézműves fagylaltok készítése, és forgalmazása. Megcélzott közönségünk, vevőkörünk azon cukrászdák, éttermek, rendezvényszervezők, fagylaltozók, illetve bárki, aki az igazán finom és minőségi fagylaltok után vágyik, a "gourmet" fogyasztó. Fagylaltjainkat több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, többszörösen díjazott cukrász készíti. A Cukrászdát rendszeresen (nyitás óta) látogatják kutyás gazdik, természetesen a kis kedvencekkel együtt. Télen, nyáron szeretettel látják a kedves vendégeiket, négylábú kedvenceikkel együtt. Nyáron folyamatosan kint van a teraszuk mellett a vizes tálka, amiben folyamatosan friss vizet biztosítanak az arra járó négylábúak számára, még akkor is, ha csak arra sétál!